Stichting Cardo Dance Kingdom

Wie zijn wij?

Cardo Dance Kingdom is een stichting die Veldhovense jonge dansers de mogelijkheid wil geven om zich te ontwikkelen en verbeteren. Het bestuur bestaat uit vijf enthousiaste leden. Stichting Cardo Dance Kingdom richt zich o.a. op de drie demoteams onder leiding van hun super enthousiaste choreograaf en trainer Sergio Reis die hen met veel passie begeleid naar wedstrijden en optredens. De oprichting van de Stichting CDK vond plaats in februari 2016 en het nieuwe bestuur is in oktober 2017 actief  van start gegaan om onze jongeren alle kansen te bieden en hen te stimuleren in hun dansactiviteiten.

 

Audrey Camerik, voorzitster

Toine van Rooij, penningmeester

Loes van Rooij, secretariaat

Ellen Kunz, vice- voorzitster, PR

Bas Wels, bestuurslid

 

ONZE HISTORIE

 

De demoteams zijn in 2016 gewijzigd. De huidige CDK JR bestaan uit de vroegere C-Knightz en C- Rebelz. Zij hebben beide al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Daarnaast treden de CDK JR. en CDK gezamenlijk op als CDK megacrew. In 2019 zijn de CDK JR en The CDK samengevoegd tot één team.

Ons jongste team, CDKidz, is gestart in 2017. Onze choreograaf Sergio Reis traint alle demoteams. 

ONZE VISIE

 

Het stimuleren van het meedoen van jongeren aan dans en beweging. Door het organiseren van shows, het meedoen aan verschillende wedstrijden of optredens, willen we onze jongeren zelfvertrouwen, discipline, teamspirit en plezier meegeven waarin zij zichzelf als danser verder ontwikkelen.

INFO

 

Stichting CDK is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65409639


Heb je vragen over danslessen bij Cardo Dance Departement gaan dan naar de site van Cardo Dance Department.


                                          

 

© Copyright.  All Rights Reserved.